Programe gratuite de formare profesională organizate de AJOFM Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În primele două luni ale anului 2018, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj a cuprins în programele de formare profesională organizate prin intermediul Centrelor de Formare Profesională a Adulţilor Dolj şi Mehedinţi, 130 de persoane.De asemenea, alte 319 persoane beneficiază de formare profesională la locul de muncă, prin programe de ucenicie.

Cele 7 cursuri de formare profesională gratuite, începute în perioada de referinţă, au ca sursă de finanţare bugetul asigurărilor pentru şomaj şi au fost organizate pentru următoarele ocupaţii / specializări: inspector resurse umane, inspector securitate şi sănătate în muncă, operator introducere, validare şi prelucrare date, îngrijitor copii, manager proiect, manager resurse umane, competenţe comunicare în limba engleză.

În acestă perioadă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj  face înscrieri la programe de formare profesională organizate în peste 30 ocupaţii / specializări  solicitate pe piaţa muncii: dulgher/tamplar/parchetar, electrician în constructii, fierar betonist, instalator instalații tehnico-sanitare şi de gaze, sudor, zidar/pietrar/tencuitor, zugrav/tapetar/ipsosar, bucătar, ospătar, cofetar-patiser, brutar, coafor, frizer, manichiurist /pedichiurist, cosmetician, machior, îngrijitor copii, îngrijitor bătrâni la domiciliu, infirmieră, comunicare în limba engleză/germană, administrator imobile, inspector securitate şi sănătate în muncă, inspector resurse umane, operator introducere validare şi prelucrare date, manager proiect, manager resurse umane ş.a.

Înscrierea se face în baza unei cereri însoţită de următoarele documente:

  • Actul de identitate;
  • Certificatul de naştere;
  • Ultimul act de studii;
  • Actul medical din care să rezulte starea sănătaţii persoanei şi faptul că aceasta este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice;


Beneficiarii de servicii gratuite de formare profesională au dreptul la:

  • pregatire teoretica si practica pe toata durata cursului;
  • manuale, materiale de instruire si rechizite;
  • echipament de protectie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul;
  • consultatii medicale, analize medicale si teste necesare frecventarii cursului.



De asemenea, pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire, beneficiază de abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun.

Pentru informaţii suplimentare privind înscrierea la programele de formare profesională, persoanele interesate se pot adresa Compartimentului Informare şi Consiliere Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A, telefon 0251 / 306.100.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.