Cetățean turc prins la P.T.F Calafat încercând să intre ilegal în țară

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de cartea de identitate a altei persoane.

În cursul zilei de ieri, 26.04.2018, în jurul orei 05:15, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager  într-un microbuz condus de către un cetățean bulgar, o persoană de sex masculin, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate eliberată de autoritățile bulgare.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a avut suspiciuni cu privire la fotografia cărţii de identitate prezentată de pasagerul microbuzului, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare.

Astfel, s-a constatat că persoana prezentă în punctul de trecere a frontierei nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului. În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean turc, se numeşte Yemliha G. si are 22 ani. Cu ocazia verificărilor preliminare, lucrătorii noştri au descoperit în bagajele tânărului un pașaport eliberat de autoritățile turceşti pe numele lui.

Cetăţeanul turc a declarat că dorea să ajungă în Germania, motivând că a recurs la această metodă pentru faptul că nu deţinea viză eliberată de către autorităţile germane.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.