Prins conducând un autoturism neînmatriculat


Poliţişti din cadrul Posturilor Ciupercenii Noi şi Desa au depistat, aseară, un bărbat de 27 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce acesta conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, pe drumurile publice din localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cel în cauză avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 1 iunie 2018.

 În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.