News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean palestinian ascuns printre bagaje într-un autoturism, depistat la P.T.F. Calafat

Cetățean palestinian ascuns printre bagaje într-un autoturism, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj au descoperit, ascuns într-un autoturism, printre bagaje, un cetățean palestinian care intenţiona astfel să ajungă fraudulos în Belgia.

În data de 18.08.2018, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism, o femeie în vârstă de 70 de ani, cetățean belgian. Aceasta era însoţită de fiul său, în vârstă de 34 de ani, cetăţean palestinian, posesor al unui document de călătorie emis de Belgia.


Acţionând în baza analizei de risc, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a efectuat un control amănunțit asupra maşinii. Astfel, în interiorul mijlocului de transport, printre bagajele din spatele scaunului şoferului, a fost descoperită o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul palestinian M.A., în vârstă de 28 de ani, solicitant de azil în Grecia.

Șoferul a declarat că l-a ascuns pe M.A. în maşină cu scopul de a-l ajuta să ajungă în Belgia, la familie.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, acestea au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu