News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Razie de amploare în județul Dolj. Polițiștii au verificat magazine, baruri, discoteci, legitimând 1.500 de persoane

Razie de amploare în județul Dolj. Polițiștii au verificat magazine, baruri, discoteci, legitimând 1.500 de persoane


Peste 200 de politişti doljeni, din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, dar si luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au verificat, vineri, 194 de agenţi economici și 118 baruri/discoteci, pentru neregulile constatate fiind luate măsurile impuse de lege.

Cu ocazia acestor acțiuni, oamenii legii au controlat 1.093 de autovehicule şi au legitimat 1.472 de persoane, efectuând 461 de controale corporale, au transmis reprezentanții IPJDolj.

“În cadrul raziei, au fost constatate nouă infracţiuni în flagrant delict, șase la regimul rutier, trei conducători auto fiind depistaţi conducând fără permis de conducere şi trei sub influenţa alcoolului și trei prevăzute de alte acte normative. Totodată, au fost aplicate 245 de sanctiuni contravenționale, acestea vizând atât nereguli constatate la regimul rutier, cât si abateri de la normele de convietuire socială sau comert ilicit, în valoare totală de peste 72.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Printre cei care s-au ales cu dosar penal este un bărbat, de 47 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism, pe DJ 561 E, în Piscu Nou, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 35 de ani, din Moțăței, acesta fiind prins în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cercetat penal este și un tânăr de 30 ani, din Craiova, prins într-o sală de jocuri având asupra sa un briceag, în lungime totală de 14 centimetri, cu lama de 5 centimetri și un spray cu substanțe iritant lacrimogene, au mai spus reprezentanții IPJ Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu