Razie de amploare în județul Dolj. Polițiștii au verificat magazine, baruri, discoteci, legitimând 1.500 de persoane

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Peste 200 de politişti doljeni, din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, dar si luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au verificat, vineri, 194 de agenţi economici și 118 baruri/discoteci, pentru neregulile constatate fiind luate măsurile impuse de lege.

Cu ocazia acestor acțiuni, oamenii legii au controlat 1.093 de autovehicule şi au legitimat 1.472 de persoane, efectuând 461 de controale corporale, au transmis reprezentanții IPJDolj.

“În cadrul raziei, au fost constatate nouă infracţiuni în flagrant delict, șase la regimul rutier, trei conducători auto fiind depistaţi conducând fără permis de conducere şi trei sub influenţa alcoolului și trei prevăzute de alte acte normative. Totodată, au fost aplicate 245 de sanctiuni contravenționale, acestea vizând atât nereguli constatate la regimul rutier, cât si abateri de la normele de convietuire socială sau comert ilicit, în valoare totală de peste 72.000 lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Printre cei care s-au ales cu dosar penal este un bărbat, de 47 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism, pe DJ 561 E, în Piscu Nou, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 35 de ani, din Moțăței, acesta fiind prins în timp ce conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, cercetat penal este și un tânăr de 30 ani, din Craiova, prins într-o sală de jocuri având asupra sa un briceag, în lungime totală de 14 centimetri, cu lama de 5 centimetri și un spray cu substanțe iritant lacrimogene, au mai spus reprezentanții IPJ Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.