Advertisement

Autocamion căutat de autoritățile din Polonia, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, februarie 21, 2019 | 13:52 Last Updated 2019-02-21T11:52:08Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean polonez care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autocamion marca Mercedes Actros, ce figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile poloneze. 

În data de 20.02.2019, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul polonez M.J., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autocamion, marca Mercedes Actros, fabricat în anul 2015.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autovehiculul în cauză, în urma cărora au constatat că acesta figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Polonia, la data de 14.02.2019.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autocamionul nu îi aparține, el fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta era căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 190.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Dolj până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Autocamion căutat de autoritățile din Polonia, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement