News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

OFICIAL! LIDL CALAFAT se va deschide pe 21 februarie!

OFICIAL! LIDL CALAFAT se va deschide pe 21 februarie!


Azi 12 februarie a fost recepționat LIDL (construire Imobil cu regim de înălțime, funcțiune de magazin retail, realizare parcaje la sol, amenajare incinta cu spații verzi plantate, alei carosabile și pietonale, împrejmuire teren, amplasare semnale publicitare, amplasare post trafo, branșare la utilități, organizare de șantier de lucru, amenajare accese), a cărui constucție de la zero a durat aproximativ 6 luni, timp record întrucât administrația publică locală a fost promptă în demersurile necesare.


Întinzându-se pe o suprafață totală de 2.100 m², având o parcare cu o capacitate de 130 locuri, investiția retailerului german va genera aproximativ 30 locuri de muncă pentru oamenii din zonă.

Deschiderea oficială a celui mai mare supermarket din municipiul Calafat, situat pe Bulevardul de Centură numărul 1, va fi în dimineața zilei de 21 februarie, unde sunt așteptați toți calafetenii și cei din împrejurimi să se bucure de o gamă largă de produse alimentare și non-alimentare în oferte speciale.

sursa:Gazeta Calafatului
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu