Incendiu puternic în Calafat. Pompierii au salvat un mieluşel


UPDATE :"În urma incediului au ars aprox. 20 ha vegetație uscată. A existat posibilitatea de propagare la o stație peco și o casă de locuit. Personalul de la stația peco a întins dispozitivul de intervenție și a udat zona pentru ca incediul să nu ia amploare. Cauza probabilă a incendiului foc deschis în spații deschise. Mielul salvat a fost înapoiat ciobanului", a declarat Tania Vîlceleanu, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Un mielușel a fost salvat, vineri seara, dintr-un incendiu de vegetație uscată, izbucnit în apropierea orașului Calafat.

Pompierii din Calafat au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea a aproximativ șase hectare de vegetație uscată. Salvatorii au găsit în timpul intervenției un mielușel pe care l-au luat din calea focului.



„Ard aproximativ 5-6 hectare de vegetație uscată. Pe timpul intervenției de stingere, pompierii au salvat de pe câmpul în flăcări un mielușel”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

sursa:realitateadecraiova.net

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.