News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sute de bancomate din Dolj, verificate de polițiști. Nici agenții de intervenție nu au scăpat de control

Sute de bancomate din Dolj, verificate de polițiști. Nici agenții de intervenție nu au scăpat de control


Întrucât au fost depistate și nereguli, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au aplicat și amenzi, constatând că sunt agenți de intervenție care încă nu știu să procedeze corect în cazul în care se acționează butonul de panică.

„Oamenii legii au verificat 120 de bancomate, 57 dintre acestea amplasate în sedii bancare şi 63 în afara acestora. De asemenea, au fost executate 116 alarme de exerciţiu şi tot atâtea echipaje de intervenţie au fost verificate. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au trasat sarcini cu termene concrete de remediere a disfuncţionalităţilor, dar au aplicat şi trei sancţiuni contravenţionale. Referitor la agenţii de intervenție, aceştia au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, precum şi cu privire la prevenirea victimizării acestora în cazul producerii unor evenimente negative”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.
 sursa:realitateadecraiova.net
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu