DOLJENI PRINŞI CU UN 1 KILOGRAM DE COCAINĂ


Patru doljeni, din Băileşti, au fost săltaţi de poliţiştii antidrog Timiş pentru trafic de droguri de mare risc. Ei au fost prinşi în flagrant cu un kilogram de cocaină. Poliţiştii sub acoperire au plătit 150.000 euro pentru droguri.

Cei patru traficanţi au fost monitorizaţi timp de mai multe luni, scriu jurnaliştii de la Opinia Timişoarei. Poliţiştii antidrog din Timişoara au organizat, vineri, prinderea lor în flagrant, într-un hotel de la marginea Craiovei. Ulterior au fost făcute percheziţii la domiciliile acestora.


Drogurile găsite la doljeni erau de puritate ridicată şi este posibil să provină din transportul descoperit la Marea Neagră.

Cei patru au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi.

sursa:jurnalulolteniei.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.