News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

DOLJENI PRINŞI CU UN 1 KILOGRAM DE COCAINĂ

DOLJENI PRINŞI CU UN 1 KILOGRAM DE COCAINĂ


Patru doljeni, din Băileşti, au fost săltaţi de poliţiştii antidrog Timiş pentru trafic de droguri de mare risc. Ei au fost prinşi în flagrant cu un kilogram de cocaină. Poliţiştii sub acoperire au plătit 150.000 euro pentru droguri.

Cei patru traficanţi au fost monitorizaţi timp de mai multe luni, scriu jurnaliştii de la Opinia Timişoarei. Poliţiştii antidrog din Timişoara au organizat, vineri, prinderea lor în flagrant, într-un hotel de la marginea Craiovei. Ulterior au fost făcute percheziţii la domiciliile acestora.


Drogurile găsite la doljeni erau de puritate ridicată şi este posibil să provină din transportul descoperit la Marea Neagră.

Cei patru au fost duşi la sediul DIICOT Timişoara pentru a fi audiaţi.

sursa:jurnalulolteniei.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu