News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Trupurile a doi bărbați, descoperite într-o fântână la Ciupercenii Noi

Trupurile a doi bărbați, descoperite într-o fântână la Ciupercenii Noi


Trupurile a doi bărbați, unul de 44 de ani și altul de 38 de ani, au fost scoase dintr-o fântână aflată în câmp în comuna Ciupercenii Noi. La ora 08:40, a venit un apel pe 112 că ar fi vorba de o persoană posibil înecată într-o fântană.Echipajul de Pompieri din Calafat a constatat că este vorba de o fântână în câmp aproape de o stână, unde se vedea plutind deasupraa o persoană. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimei din fântâna iar, la o verificare atentă au mai descoperit încă o persană în fântâna.


Din primele verificări, cele două cadavre nu prezintă urme de violență.

Potrivit ISU, la fața locului s-a stabilit faptul că doi bărbați, unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase.

Poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru a stabili cum au ajuns în fântâna de pe câmpul din Ciupercenii Noi cadavrele celor doi ciobani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că este vorba despre un bărbat din Ciupercenii noi şi altul din localitatea Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţă, Pe trupurile bărbaţilor nu există urme de violenţă, deci prima pistă a anchetatorilor ar putea fi sinuciderea.


„În cursul acestei dimineţi, politiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o fântână din comuna Ciupercenii Noi este cazută o persoană. La faţa locului s-a stabilit faptul că doi bărbati, unul de 43 de ani, din Ciupercenii Noi şi celălalt de 38 de ani, din Obârşia de Câmp, judeţul Mehedinţi, ciobani la două stâne amplasate în extravilanul comunei Ciupercenii Noi, au fost găsiţi decedaţi în fântâna respectivă, cadavrele acestora fiind scoase de reprezentanti ISU. Din primele verificări, cele două cadavre nu prezintă urme de violenţă. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat Mihaela Gîrd.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu