Minoră de 16 ani din Poiana Mare, dată dispărută, găsită de poliție la Moțăței

FOTO: Arhivă


Ieri, 26 august a.c., poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o femeie, din Poiana Mare, cu privire la faptul că fiica sa de 16 ani a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că minora ar avea o relație de prietenie cu un tânăr din Moțăței de mai mult timp și a plecat împreună cu acesta la domiciliul lui, nedorind să revină  la domiciliul părinților săi, din Poiana Mare.

Poliţiştii au depistat minora la locuiţa prietenului său, din Moţăţei, aceasta precizând că a plecat de bunăvoie de acasă şi nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minora a fost preluată şi încredințată membrilor familiei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost clarificate 7 sesizări de dispariţii de persoane, din care 3 referitoare la minori. În toate cazurile s-a stabilit faptul că persoanele căutate nu au fost victimele vreunor infracţiuni.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.