News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean iranian, depistat la P.T.F. Calafat cu paşaportul altei persoane

Cetăţean iranian, depistat la P.T.F. Calafat cu paşaportul altei persoane


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean iranian care a încercat să intre ilegal în România, folosind un paşaport emis de autorităţile din Slovacia, aparţinând altei persoane.

În data de 08.09.2019, în jurul orei 12:00, la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean slovac la volanul unui autoturism marca Mazda, care era însoţit de un bărbat ce a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autoritățile din Slovacia.

Procedând la verificarea documentelor de călătorie ale celor două persoane, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografia paşaportului prezentat de pasagerul autoturismului, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. Astfel, s-a constatat că persoana în cauză a încercat să folosească un paşaport ce aparţinea altei persoane.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că pasagerul autoturismului este cetăţean iranian, în vârstă de 28 de ani.

Acesta a declarat că a plătit suma de 10.000 de euro unui conaţional pentru a obţine paşaportul, intenţionând să ajungă în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, şoferul slovac si cetăţeanul iranian au fost preluaţi de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu