News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări de contrabandă găsite în urma unei percheziţii, la Poiana Mare

Ţigări de contrabandă găsite în urma unei percheziţii, la Poiana Mare

FOTO / ARHIVĂ
111 pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţişti, miercuri, în urma unei percheziţii la locuinţa unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Poiana Mare.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au găsit, într-o încăpere a locuinţei celui în cauză, 111 pachete de ţigări, fără timbre de marcaj fiscal.

„Ţigările găsite de poliţişti au fost indisponibilizate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu