Ţigări de contrabandă găsite în urma unei percheziţii, la Poiana Mare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
FOTO / ARHIVĂ
111 pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţişti, miercuri, în urma unei percheziţii la locuinţa unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Poiana Mare.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au găsit, într-o încăpere a locuinţei celui în cauză, 111 pachete de ţigări, fără timbre de marcaj fiscal.

„Ţigările găsite de poliţişti au fost indisponibilizate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.