Ţigări de contrabandă găsite în urma unei percheziţii, la Poiana Mare

FOTO / ARHIVĂ
111 pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţişti, miercuri, în urma unei percheziţii la locuinţa unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Poiana Mare.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au găsit, într-o încăpere a locuinţei celui în cauză, 111 pachete de ţigări, fără timbre de marcaj fiscal.

„Ţigările găsite de poliţişti au fost indisponibilizate, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.