S-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să i se preleveze mostre biologice


Un șofer din Dolj s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să i se preleveze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Bărbatul a fost condus de polițiști la spital, după ce l-au urmărit pe o distanță mai mare în trafic.

În noaptea de 30 noiembrie/1 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Secției 10 Poiana Mare au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care era condus pe DJ 553, în comuna Desa.

Având în vedere faptul că persoana de la volanul autoturismului nu a respectat semnalul și și-a continuat deplasarea, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reușindu-se oprirea în trafic, în comuna Ciupercenii Noi.

About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.