News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, ascunse într-un camion, în capitonajul compartimentului pentru depozitare, situat în zona cabinei, 1.188 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 14.02.2020, la ora 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar P.I., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria.


Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în capitonajul unui compartiment pentru depozitare, situat în zona cabinei, cantitatea totală de 1.188 pachete cu ţigări. 

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Germania, pentru a le comercializa.

Țigările, în valoare de 23.760 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu