Advertisement

Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
sâmbătă, februarie 15, 2020 | 17:12 Last Updated 2020-02-15T15:12:32Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, ascunse într-un camion, în capitonajul compartimentului pentru depozitare, situat în zona cabinei, 1.188 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

În data de 14.02.2020, la ora 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul bulgar P.I., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria.


Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit, în capitonajul unui compartiment pentru depozitare, situat în zona cabinei, cantitatea totală de 1.188 pachete cu ţigări. 

La cercetări, persoana în cauză a declarat că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Germania, pentru a le comercializa.

Țigările, în valoare de 23.760 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Ţigări ascunse în cabina unui camion, descoperite de poliţiştii de frontieră în P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement