News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şi-a pus prietenul băut la volan după accident

Şi-a pus prietenul băut la volan după accidentProcurorii din Calafat au dispus, duminică, reţinerea a doi bărbaţi suspectaţi că au condus băuţi acelaşi autoturism. În comuna Poiana Mare, unul dintre suspecţi a provocat o tamponare.

„La data de 8 martie, polițiștii din cadrul Secției Poiana Mare au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism prin Poiana Mare, a fost acroșat de o altă mașină, rezultând pagube materiale. Cel care se afla la volan părea să fie sub influența alcoolului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a oprit în trafic autoturismul în cauză. Autoturismul era condus prin Poiana Mare de un bărbat de 43 de ani, din Calafat. Acesta s-ar fi urcat la volan ulterior, după incidentul petrecut în trafic. Bărbatul care se afla la volan a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest. A rezultat faptul că avea o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat“, au precizat oamenii legii.

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi

Mai departe, cel care provocase tamponarea, care ocupa locul din dreapta-faţă al maşinii, a început să-i înjure pe poliţişti.

„În acel moment, pasagerul din dreapta, un alt bărbat de 43 de ani, din Calafat, cel care ar fi fost inițial la volan, a început să se manifeste violent și să adreseze injurii și amenințări polițiștilor, efectuând totodată gesturi indecente. Polițiștii au utilizat spray-ul iritant lacrimogen și totodată l-au imobilizat pe cel în cauză, acesta fiind încătușat. Cei doi bărbați au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, necesare pentru stabilirea alcoolemiei, însă au refuzat”, susţin poliţiştii doljeni.

Reţinuţi pentru ultraj şi alte trei infracţiuni
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore.

„În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat a dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați de 43 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, refuzul de recoltare a probelor biologice, încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se știa că se află sub influența alcoolului și ultraj contra bunelor moravuri“, au mai explicat oamenii legii.

Cei doi urmează să fie duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu