Şi-a pus prietenul băut la volan după accident

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Procurorii din Calafat au dispus, duminică, reţinerea a doi bărbaţi suspectaţi că au condus băuţi acelaşi autoturism. În comuna Poiana Mare, unul dintre suspecţi a provocat o tamponare.

„La data de 8 martie, polițiștii din cadrul Secției Poiana Mare au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism prin Poiana Mare, a fost acroșat de o altă mașină, rezultând pagube materiale. Cel care se afla la volan părea să fie sub influența alcoolului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a oprit în trafic autoturismul în cauză. Autoturismul era condus prin Poiana Mare de un bărbat de 43 de ani, din Calafat. Acesta s-ar fi urcat la volan ulterior, după incidentul petrecut în trafic. Bărbatul care se afla la volan a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest. A rezultat faptul că avea o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat“, au precizat oamenii legii.

Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi

Mai departe, cel care provocase tamponarea, care ocupa locul din dreapta-faţă al maşinii, a început să-i înjure pe poliţişti.

„În acel moment, pasagerul din dreapta, un alt bărbat de 43 de ani, din Calafat, cel care ar fi fost inițial la volan, a început să se manifeste violent și să adreseze injurii și amenințări polițiștilor, efectuând totodată gesturi indecente. Polițiștii au utilizat spray-ul iritant lacrimogen și totodată l-au imobilizat pe cel în cauză, acesta fiind încătușat. Cei doi bărbați au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, necesare pentru stabilirea alcoolemiei, însă au refuzat”, susţin poliţiştii doljeni.

Reţinuţi pentru ultraj şi alte trei infracţiuni
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore.

„În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat a dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbați de 43 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de ultraj, refuzul de recoltare a probelor biologice, încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se știa că se află sub influența alcoolului și ultraj contra bunelor moravuri“, au mai explicat oamenii legii.

Cei doi urmează să fie duşi la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:gds.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.