Un tânăr din localitatea Cetate, la spital după ce a intrat cu mopedul într-o mașină


Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea doljeană Cetate, a ajuns la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident rutier. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta conducea un moped neînregistrat, prin localitatea Cetate, iar într-o intersecție nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind conștient.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, care nu a acordat prioritate, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis și pentru vătămare corporală din culpă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. 

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.