News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Un tânăr din localitatea Cetate, la spital după ce a intrat cu mopedul într-o mașină

Un tânăr din localitatea Cetate, la spital după ce a intrat cu mopedul într-o mașină


Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea doljeană Cetate, a ajuns la spital, joi, după ce a fost implicat într-un accident rutier. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta conducea un moped neînregistrat, prin localitatea Cetate, iar într-o intersecție nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind conștient.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul, care nu a acordat prioritate, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis și pentru vătămare corporală din culpă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu