News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetăţean irakian, care intenţiona să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean irakian, care intenţiona să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. CalafatPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat- I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean irakian, care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră. 

În data de 15.05.2020, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, o persoană de sex masculin care a încercat să evite efectuarea controlului de frontieră escaladând gardul perimetral din apropierea punctului de trecere.  

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat in zonă, constantând că bărbatul prezenta semne de accidentare la piciorul drept, fapt pentru care acesta a fost transportat la sediul poliției de frontieră, unde a fost chemat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri de specialitate.

În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că bărbatul este cetățean irakian, în vârstă de 33 ani. Acesta a declarat că a plecat din Turcia, în urmă cu trei zile, cu un autocamion condus de un cetățean turc a cărui identitate nu o cunoaște, căruia i-a plătit suma de 1000 de dolari.


De asemenea tânărul a declarat că intenţiona să ocolească punctul de frontieră, fără să efectueze formalitățile specifice de control, motiv pentru care a încercat să escaladeze gardul perimetral al Punctului de Trecere a Frontierei, accidentându-se la piciorul drept, deoarece dorea să ajungă în Germania și nu deținea documente de călătorie valabile.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul irakian a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu