News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Se opreşte apa în Calafat la începutul lunii iunie

Se opreşte apa în Calafat la începutul lunii iunie

SC Compania de Apă Oltenia SA anunță utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă și de canalizare din Municipiul Calafat, că pe data de 03.06.2020 între orele 09.00 18.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, în vederea unor lucrări de spălare – igienizare a rezervorului de apă potabilă de 5000 mc de la Stația de Tratare Apă.

Atenționăm utilizatorii că, datorită manevrelor de golire și umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei din punct de vedere al turbidității și culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă, până la limpezirea acesteia.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu