Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat-I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în cabina unui camion condus de un cetăţean turc.

În data de 26.07.2020, la ora 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul turc O.Y., la volanul unui camion marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, produse alimentare din Turcia cu destinaţia Suedia.

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români şi bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperită ascunsă, în cabina automarfarului, în spațiul destinat pentru odihnă, o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetăţean sirian, în vârstă de 34 de ani. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania, urmând să-i plătească șoferului suma de 2.000 de euro la destinație.

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, persoana în cauză și mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.