Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat-I.T.P.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în cabina unui camion condus de un cetăţean turc.

În data de 26.07.2020, la ora 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul turc O.Y., la volanul unui camion marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, produse alimentare din Turcia cu destinaţia Suedia.

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

În baza analizei de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români şi bulgari a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperită ascunsă, în cabina automarfarului, în spațiul destinat pentru odihnă, o persoană de sex masculin.

În cadrul cercetărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetăţean sirian, în vârstă de 34 de ani. Acesta a declarat că a recurs la această metodă deoarece intenționa să ajungă în Germania, urmând să-i plătească șoferului suma de 2.000 de euro la destinație.

Cetăţean sirian ascuns în cabina unui camion, depistat la P.T.F. Calafat

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, persoana în cauză și mijlocul de transport au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.