Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere


În cursul zilei de ieri, 23  iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 20 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, la volanul unui autoturism, pe care îl conducea prin Poiana Mare, acesta având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, fiind cercetat într-un alt dosar deschis pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, întrucât părea să fie din nou sub influența alcoolului, celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice, proceduri pe care acesta le-a refuzat.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în baza materialului probator administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat apoi unității de parchet și instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.