Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere


În cursul zilei de ieri, 23  iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 20 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, la volanul unui autoturism, pe care îl conducea prin Poiana Mare, acesta având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, fiind cercetat într-un alt dosar deschis pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, întrucât părea să fie din nou sub influența alcoolului, celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice, proceduri pe care acesta le-a refuzat.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în baza materialului probator administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat apoi unității de parchet și instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.