News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere

Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere


În cursul zilei de ieri, 23  iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 20 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, la volanul unui autoturism, pe care îl conducea prin Poiana Mare, acesta având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, fiind cercetat într-un alt dosar deschis pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, întrucât părea să fie din nou sub influența alcoolului, celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice, proceduri pe care acesta le-a refuzat.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în baza materialului probator administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat apoi unității de parchet și instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu