Advertisement

Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere

Gigel Ciobanu
vineri, iulie 24, 2020 | 15:05 Last Updated 2020-07-24T12:11:28Z

În cursul zilei de ieri, 23  iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 52 de ani, din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 20 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare, la volanul unui autoturism, pe care îl conducea prin Poiana Mare, acesta având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, fiind cercetat într-un alt dosar deschis pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, întrucât părea să fie din nou sub influența alcoolului, celui în cauză i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de mostre biologice, proceduri pe care acesta le-a refuzat.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în baza materialului probator administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat apoi unității de parchet și instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Polițiști din Calafat au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Basarabi, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere

Trending Now

Advertisement