News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bărbat din Ciupercenii Noi, prins băut și fără permis la volan

Bărbat din Ciupercenii Noi, prins băut și fără permis la volan


Ieri, 3 august, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au oprit pentru control un bărbat de 44 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea o autoutilitară pe strada Grănicerilor, în comuna Ciupercenii Noi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea conducătorul auto, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu