Bărbat din Ciupercenii Noi, prins băut și fără permis la volan


Ieri, 3 august, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au oprit pentru control un bărbat de 44 de ani, din Ciupercenii Noi, care conducea o autoutilitară pe strada Grănicerilor, în comuna Ciupercenii Noi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea conducătorul auto, a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.