Calafetean condamnat cu executare pentru ultraj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Bărbatul de 43 de ani a fost arestat preventiv pe data de 9 martie, iar la sârşitul lunii iunie a fost plasat în arest la domiciliu.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au hotărât, vineri, să condamne la 9 luni de închisoare cu executare un bărbat de 43 de ani, din Calafat. Acesta a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi refuzul recoltării de probe biologice. Anchetatorii au reţinut că inculpatul a condus băut şi a provocat un accident, după care a lovit un poliţist din Poiana Mare.

Scandalul în urma căruia bărbatul de 43 de ani a fost acuzat de ultraj a avut loc în martie, anul acesta. Anchetatorii au reţinut că, pe 8 martie, inculpatul, împreună cu un prieten, au consumat băuturi alcoolice la un bar din Calafat. Ulterior, au plecat cu un autoturism către Poiana Mare. La întoarcere, inculpatul a provocat un accident rutier.

„Inculpatul M.I. s-a urcat la volanul autoturismului marca Ford Galaxy și, în timp ce se deplasa către municipiul Calafat, datorită stării avansate de ebrietate în care se găsea, a pierdut controlul asupra direcției de mers a autoturismului, a pătruns pe contrasens și a acroșat autoutilitara marca Mitsubishi(…), deteriorându-i spoilerul față”, au explicat anchetatorii.

De la tamponare şi până la scandal şi ultraj a mai fost decât un pas, au mai susţinut oamenii legii.

Maşină condusă de doi şoferi băuţi

Inculpatul nu a oprit după tamponare, iar şoferul autoutilitarei a mers după el. După ce a oprit maşina, inculpatul a început să-l înjure pe şofer, aşa că acesta din urmă a sunat la 112.

La locul incidentului a fost trimis un echipaj de poliţişti de la Secția 10 Poliție Poiana Mare.

Oamenii legii au oprit Fordul Galaxy în apropiere de Calafat. La volan a fost identificat însă un alt bărbat, iar inculpatul ocupa locul din dreapta-faţă. Anchetatorii au stabilit că cei doi îşi schimbaseră locurile în maşină. Problema a fost că şi amicul inculpatului era băut bine. Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultraj şi refuzul recolării de probe biologice

În timp ce unul din poliţişti imprima rezultatul testării, inculpatul a început scandalul.


„Inculpatul a coborât de pe bancheta dreapta față a autoturismului și imediat a început să-i adreseze agentului S.I.F. cuvinte și expresii jignitoare, înjurături cu tentă sexuală, chiar și-a dat pantalonii jos, arătându-și organele genitale. Agentul de poliție i-a cerut să se liniștească, lucru care însă l-a enervat și mai tare pe inculpat, care s-a repezit către agent, l-a lovit puternic cu palmele în zona pieptului, după care a vrut din nou să îl lovească, de data aceasta în zona feței, acțiune agresivă sesizată la timp de agentul de poliție, care s-a retras către înapoi, a folosit spray-ul iritant lacrimogen din dotare”, au precizat anchetatorii.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti, iar în drum spre secţie a continuat scandalul. În maşina poliţiei, inculpatul a reuşit să-l lovească pe agent cu genunchiul în zona coastelor.

Ulterior, inculpatul a fost dus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe, „având comportament agresiv, față de polițiști și cadrele medicale”, după cum au mai explicat anchetatorii.


Doljean condamnat cu executare pentru ultraj

Cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată la sfârşitul lunii martie. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Calafat, instanţă care s-a pronunţat în iulie.

Bărbatul de 43 de ani a fost condamndat la 9 luni de închisoare pentru faptele comise. Celălalt inculpat a primit o pedepsă de 8 luni de închisoare cu suspendare, tot pentru refuzul recoltării de probe biologice. A urmat apelul, iar vineri, Curtea de Apel Craiova a respins acţiunea inculpatului. Hotărârea Curţii de Apel Craiova este definitivă.

Potrivit poliţiştilor doljeni, tot vineri, doljeanul de 43 de ani a fost dus în penitenciar.

„În ziua de 09 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat pe raza localității un bărbat de 43 de ani, din Calafat, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 9 luni. Cel în cauză a fost introdus în penitenciar”, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.


sursa:gds.ro 

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.