Advertisement

CONTINUĂ FAPTELE BUNE LA CALAFAT

Gigel Ciobanu
vineri, ianuarie 29, 2021 | 10:48 Last Updated 2021-01-29T08:52:29Z

 

CONTINUĂ FAPTELE BUNE LA CALAFAT

Miercuri, 27 ianuarie, un tânăr de 29 de ani, din Calafat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat pentru a preda un portofel găsit pe strada Tudor Vladimirescu din localitate.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, o tânără de 26 de ani, comuna Cetate, căreia i-a fost restituit portofelul care continea  sumele de 100 Euro, 281 RON, mai multe carduri de cumpărături, carduri bancare, cardul de sănătate, carte de identitate şi permis de conducere.

Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit,  este unul care să amintească încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii cât şi tanăra au aplaudat gestul tânărului.

Recomandăm cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemenea date de autentificare.

Totodată, amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • CONTINUĂ FAPTELE BUNE LA CALAFAT

Trending Now

Advertisement