CONTINUĂ FAPTELE BUNE LA CALAFAT

 

CONTINUĂ FAPTELE BUNE LA CALAFAT

Miercuri, 27 ianuarie, un tânăr de 29 de ani, din Calafat s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Calafat pentru a preda un portofel găsit pe strada Tudor Vladimirescu din localitate.

În scurt timp, polițiștii au identificat proprietarul de drept, o tânără de 26 de ani, comuna Cetate, căreia i-a fost restituit portofelul care continea  sumele de 100 Euro, 281 RON, mai multe carduri de cumpărături, carduri bancare, cardul de sănătate, carte de identitate şi permis de conducere.

Gestul bărbatului care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un portofel găsit,  este unul care să amintească încă o dată, ce înseamnă spiritul civic şi responsabilitatea, fapt pentru care atât poliţiştii cât şi tanăra au aplaudat gestul tânărului.

Recomandăm cetăţenilor să nu ţină în portofel şi datele referitoare la codul PIN al cardurilor bancare sau alte asemenea date de autentificare.

Totodată, amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Mulțumim cetățenilor care își asumă un rol activ în viața comunității și vin în sprijinul oamenilor legii!

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.