Cercetat pentru tăiere și sustragere de material lemnos

 

Cercetat pentru tăiere și sustragere de material lemnos

În cursul zilei de ieri, 2 februarie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Desa, în timp ce tăia arbori dintr-o pădure situată în zona localității Poiana Mare.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi tăiat și sustras 33 de arbori.

Materialul lemnos a fost predat reprezentanților ocolului silvic, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere și sustragere de arbori.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.