Cercetat pentru tăiere și sustragere de material lemnos

 

Cercetat pentru tăiere și sustragere de material lemnos

În cursul zilei de ieri, 2 februarie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au depistat un bărbat de 54 de ani, din comuna Desa, în timp ce tăia arbori dintr-o pădure situată în zona localității Poiana Mare.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi tăiat și sustras 33 de arbori.

Materialul lemnos a fost predat reprezentanților ocolului silvic, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere și sustragere de arbori.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.