Tânăr din Poiana Mare, reținut de polițiști după ce ar fi sustras bunuri dintr-o biserică

Tânăr reținut de polițiști după ce ar fi sustras bunuri dintr-o biserică

 Ieri, 8 februarie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, bănuit de comiterea a mai multor infracțiuni de furt calificat.

În ziua de 6 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Seaca de Câmp aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au surprins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, care se deplasa pe strada Ioan Drăgulescu din satul Piscu Nou având asupra sa două genți.

Polițiștii au efectuat controlul bagajelor unde au constatat că se găseau mai multe bucăţi provenite de la un candelabru bisericesc și de la o căldare.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se faptul că   în cursul aceleiași zile ar fi pătruns în incinta unei biserici din Piscu Nou de unde ar fi sustras un candelabru din bronz şi o căldare din cupru, cauzând un prejudiciu un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul ar mai fi comis alte 3 infracțiuni de furt calificat în perioada 5-28 ianuarie a.c., cauzând un prejudiciu de aproximativ 3800 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști  și restituit persoanelor vătămate.

Ieri, în baza probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.


În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.