Tânăr din Poiana Mare, reținut de polițiști după ce ar fi sustras bunuri dintr-o biserică

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Tânăr reținut de polițiști după ce ar fi sustras bunuri dintr-o biserică

 Ieri, 8 februarie, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, bănuit de comiterea a mai multor infracțiuni de furt calificat.

În ziua de 6 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliţie Seaca de Câmp aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au surprins în flagrant un tânăr de 23 de ani, din comuna Poiana Mare, care se deplasa pe strada Ioan Drăgulescu din satul Piscu Nou având asupra sa două genți.

Polițiștii au efectuat controlul bagajelor unde au constatat că se găseau mai multe bucăţi provenite de la un candelabru bisericesc și de la o căldare.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, stabilindu-se faptul că   în cursul aceleiași zile ar fi pătruns în incinta unei biserici din Piscu Nou de unde ar fi sustras un candelabru din bronz şi o căldare din cupru, cauzând un prejudiciu un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei

De asemenea, din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul ar mai fi comis alte 3 infracțiuni de furt calificat în perioada 5-28 ianuarie a.c., cauzând un prejudiciu de aproximativ 3800 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști  și restituit persoanelor vătămate.

Ieri, în baza probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.


În cursul acestei zile, tânărul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.