15 tone deșeuri din plastic oprite la P. T. F. Calafat

 

15 tone deșeuri din plastic oprite la P. T. F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Dolj au descoperit, în urma unui control specific efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 15.060 kilograme deșeuri din plastic, pentru care șoferul a prezentat documente de transfer neconforme.

În ziua de 22.06.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 42 de ani. Acesta transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din plastic.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, lucrătorii noștri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii Naționale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că deșeurile, în cantitate totală de 15.060 kilograme, au fost încărcate din Bulgaria pentru o societate din Slovenia, iar documentația de transfer prezentată de către șofer, nu era conformă Regulamentului CE 1013/2006.

În consecință, autoritățile de control nu au permis intrarea pe teritoriul României pentru acest mijloc de transport, astfel că, deșeurile au fost returnate societății  expeditoare.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.