Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 29.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat împreună cu reprezentanți ai Biroului Vamal Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 145 de recipiente cu parfum, ascunse printre bagaje. Produsele de parfumerie erau inscripţionate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 16.06.2021, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 38 de ani. Acesta conducea un microbuz înmatriculat în Belgia destinat transportului internațional de persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele pasagerilor, mai multe cutii ambalate care conţineau 145 de recipiente cu parfum. Acestea purtau însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

La cercetări, a rezultat faptul că bunurile aparțineau șoferului microbuzului.


Produsele de parfumerie, estimate la o valoare 29.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Biroul Vamal Calafat, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.