Advertisement

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 29.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
joi, iunie 17, 2021 | 14:11 Last Updated 2021-06-17T11:11:59Z

 


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat împreună cu reprezentanți ai Biroului Vamal Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 145 de recipiente cu parfum, ascunse printre bagaje. Produsele de parfumerie erau inscripţionate cu numele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


În data de 16.06.2021, în jurul orei 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 38 de ani. Acesta conducea un microbuz înmatriculat în Belgia destinat transportului internațional de persoane.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au descoperit printre bagajele pasagerilor, mai multe cutii ambalate care conţineau 145 de recipiente cu parfum. Acestea purtau însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

La cercetări, a rezultat faptul că bunurile aparțineau șoferului microbuzului.


Produsele de parfumerie, estimate la o valoare 29.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către Biroul Vamal Calafat, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 29.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement