Dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

 


Poliţişti din cadrul Seţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați prin apel 112, de o femeie din comuna Desa, cu privire la faptul că în comuna Poiana Mare, niște persoane maltratează o cabalină.

Poliţiştii s-au deplasat fața locului, însă în zona indicată nu au fost identificate persoane sau cabaline.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 48 de ani din comuna Cetate, a achiziționat fără documente sanitar veterinare, o cabalină femelă, de la un bărbat de 38 de ani, din comuna Poiana Mare, pe care în momentul urcării într-o autoutilitară, ar lovit-o cu o chingă, după care ar fi părăsit zona respectivă.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Cetate şi condus la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Bărbatul a fost sancţionat contravențional conform HG 984/2005, pentru cumpărarea ori luarea animalelor în proprietate fără documentele prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare, cu amendă în valoare de 1200 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.