Dosar penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor

 


Poliţişti din cadrul Seţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au fost sesizați prin apel 112, de o femeie din comuna Desa, cu privire la faptul că în comuna Poiana Mare, niște persoane maltratează o cabalină.

Poliţiştii s-au deplasat fața locului, însă în zona indicată nu au fost identificate persoane sau cabaline.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că un bărbat de 48 de ani din comuna Cetate, a achiziționat fără documente sanitar veterinare, o cabalină femelă, de la un bărbat de 38 de ani, din comuna Poiana Mare, pe care în momentul urcării într-o autoutilitară, ar lovit-o cu o chingă, după care ar fi părăsit zona respectivă.

Cel în cauză a fost depistat de poliţişti pe raza comunei Cetate şi condus la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Bărbatul a fost sancţionat contravențional conform HG 984/2005, pentru cumpărarea ori luarea animalelor în proprietate fără documentele prevăzute de legislaţia sanitară veterinară în vigoare, cu amendă în valoare de 1200 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.