Patru cetățeni afgani ascunși printre covoare, depistați de polițiștii de frontieră doljeni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, patru cetățeni afgani care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși în compartimentul pentru marfă al unui autocamion. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Patru cetățeni afgani ascunși printre covoare, depistați de polițiștii de frontieră doljeni

În ziua de 25.03.2022, în jurul orei 23.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetățean turc, în vârstă de 56 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, covoare pe ruta Turcia – Germania.

Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au constatat faptul că șnurul asigurator era secționat și lipit, motiv pentru care au dispus efectuarea unor verificări amănunțite. Astfel, au fost descoperite în compartimentul marfă al autocamionului patru persoane de sex masculin.

Patru cetățeni afgani ascunși printre covoare, depistați de polițiștii de frontieră doljeni

La cercetări a rezultat faptul că cetățenii, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 de ani, sunt din Afganistan și intenționau să ajungă în Germania. Aceștia au declarat că s-au urcat în autocamion când se aflau pe teritoriul Turciei, plătind fiecare suma de 3.000 euro unui conațional. Acesta din urmă i-a ajutat să se urce în autocamion, cu intenția de a ajunge în Germania.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, afganii, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.