Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu deţinea permis, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier

 Ieri, 18 octombrie, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe DN 56A, între localităţile Hunia şi Moreni, s-a produs un accident rutier.

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu deţinea permis, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 44 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56A, din direcţia  Moreni către Cetate, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă şi care se afla staţionată parţial pe partea carosabilă, la volanul căreia a fost identificat un tânăr de 28 de ani, din comuna Mănăstirea Caşin, judeţul Bacău.

În urma evenimentului  rutier, bărbatul de 44 de ani, a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 de ani, figurează ca având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.