Depistat la volan sub influenţa alcoolului şi a substanțelor psihoactive

 Polițiștii din Calafat au depistat un tânăr de 30 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate.

Depistat la volan sub influenţa alcoolului şi a substanțelor psihoactive

Un tânăr beat şi drogat a fost prins conducând de poliţiştii doljeni. Tânărul de 30 ani, din municipiul Calafat, conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis.”În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., ora 04.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat un tânăr de 30 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis”, potrivit comunicatului IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului

Polițiștii Secției 9 Rurală Cetate au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din comuna Unirea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul are suspendată înmatricularea, din luna iunie 2018, iar numerele de înmatriculare, montate pe autoturism, aparţineau altui autoturism, înmatriculat în Bulgaria.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.