Depistat la volan sub influenţa alcoolului şi a substanțelor psihoactive

 Polițiștii din Calafat au depistat un tânăr de 30 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate.

Depistat la volan sub influenţa alcoolului şi a substanțelor psihoactive

Un tânăr beat şi drogat a fost prins conducând de poliţiştii doljeni. Tânărul de 30 ani, din municipiul Calafat, conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis.”În noaptea de 19/20 noiembrie a.c., ora 04.30, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au depistat un tânăr de 30 ani, din municipiul Calafat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța cannabis”, potrivit comunicatului IPJ Dolj.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului

Polițiștii Secției 9 Rurală Cetate au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din comuna Unirea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul are suspendată înmatricularea, din luna iunie 2018, iar numerele de înmatriculare, montate pe autoturism, aparţineau altui autoturism, înmatriculat în Bulgaria.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.