Peste 40.000 de țigarete depistate în două microbuze, în P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două microbuze, cantitatea de 40.600 de țigarete, de diferite mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferii nu dețineau documente de proveniență.

În data de 13.11.2022, la diferite intervale de timp, polițiștii de frontieră  doljeni, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, au oprit pentru control două mijloace de transport.

Peste 40.000 de țigarete depistate în două microbuze, în P.T.F. Calafat

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra a două microbuze, ascunse și nedeclarate, în cabină, în pragurile unui microbuz, precum și în roata de rezervă, cantitatea totală de 40.600 de țigarete (2.030 pachete) inscripționate cu nume diferite de  mărci, purtând timbru fiscal bulgăresc.

Peste 40.000 de țigarete depistate în două microbuze, în P.T.F. Calafat

Peste 40.000 de țigarete depistate în două microbuze, în P.T.F. Calafat

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că țigaretele  aparţineau şoferilor, cetăţeni bulgari, în vârstă de 30, respectiv 44 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru aceste produse.

Peste 40.000 de țigarete depistate în două microbuze, în P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 44.660 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră, iar în cauză, celor doi șoferi le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.