Peste 500 pachete cu țigarete descoperite ascunse într-un autocamion în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră au descoperit în urma unui control efectuat asupra  unui autocamion, cantitatea de 540 pachete cu țigarete, ascunse și nedeclarate. Bunurile aparţineau şoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea.

Peste 500 pachete cu țigarete descoperite ascunse într-un autocamion în P.T.F. Calafat

La data de 03.11.2022, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 62 de ani, conducând un autocamion, înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, acumulatori auto pe ruta Bulgaria-Germania.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în cabina autocamionului, printre bagajele personale, 590 pachete de țigarete inscripționate cu nume de diferite  mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc și pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

Peste 500 pachete cu țigarete descoperite ascunse într-un autocamion în P.T.F. Calafat

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000, țigarete 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat , conform art. 452 din  Legea 227/2015 , iar cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de 11.560 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.