Advertisement

Un arestat la domiciliu, prins la volan fără permis

Gigel Ciobanu
miercuri, noiembrie 09, 2022 | 14:45 Last Updated 2022-11-09T12:45:01Z

 Un tânăr de 31 de ani, din comuna Ghidici, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, fără permis de conducere şi nerespectând măsura de arest la domiciliu.

Un arestat la domiciliu, prins la volan fără permis

Tânărul a fost reținut, ieri, 08 noiembrie, pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat.

”La data de 7 noiembrie a.c., poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au oprit pentru control, pe strada Mihai Viteazul, din comuna Ghidici, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii, s-a stabilit faptul că bărbatul figura ca având dispusă de către Judecătoria Calafat, măsura arestului la domiciliu”, potrivit IPJ Dolj.

De asemenea, din verificări, poliţiştii au stabilit că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare şi conducerea unui vehicul fără permis, iar în cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Miercuri, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, cu propunere de arestare preventivă.

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un arestat la domiciliu, prins la volan fără permis

Trending Now

Advertisement