Advertisement

Un tânăr din satul Golenți, i-a tăiat gâtul unui consătean

Gigel Ciobanu
marți, noiembrie 22, 2022 | 15:08 Last Updated 2022-11-22T13:08:00Z

 La data de 21 noiembrie a.c., ora 16.42, polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați prin apel de urgență 112, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană. 


La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit apelantul precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență.
 
La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani.
 
Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Calafat și Serviciului Criminalistic.
 
În fapt, în cursul zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului.
 
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.
 
Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.
 
În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un tânăr din satul Golenți, i-a tăiat gâtul unui consătean

Trending Now

Advertisement