Un tânăr din satul Golenți, i-a tăiat gâtul unui consătean

 La data de 21 noiembrie a.c., ora 16.42, polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați prin apel de urgență 112, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană. 


La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, fiind găsit apelantul precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență.
 
La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani.
 
Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Calafat și Serviciului Criminalistic.
 
În fapt, în cursul zilei de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în locuința bărbatului de 56 de ani, din municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, de tânărul de 23 de ani, lovitură în urma căreia a rezultat decesul primului.
 
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.
 
Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.
 
În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.