20.000 țigarete și 100 litri de alcool descoperite ascunse într-un ansamblu rutier în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui ansamblu rutier, cantitatea de 20.000 de țigarete, ascunse și nedeclarate, de diferite mărci, și 100 litri de alcool, care aparțineau șoferului mijlocului de transport.  

20.000 țigarete și 100 litri de alcool descoperite ascunse într-un ansamblu rutier în P.T.F. Calafat

La data de 03.12.2022, în jurul orei 16.25,  în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar, în vârstă de 54 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, role de cablu, pe ruta Bulgaria - Marea Britanie.

20.000 țigarete și 100 litri de alcool descoperite ascunse într-un ansamblu rutier în P.T.F. Calafat

În urma efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, ascunse și nedeclarate, în cabina, sub pat și în cutiile de depozitare ale semiremorcii, 20.000 de țigarete (1.000 pachete), inscripționate cu nume diferite de mărci, care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc și 100 litri de alcool.

Colegii noștri au stabilit faptul că țigările aparțineau persoanei sus-menționate care nu a putut prezenta documente de proveniență pentru aceste produse.

20.000 țigarete și 100 litri de alcool descoperite ascunse într-un ansamblu rutier în P.T.F. Calafat

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 22.000 lei și cantitatea de alcool estimată la o valoare de 2.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști iar, în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 de litri , conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.