Un cetățean sirian a folosit un document care nu îi aparținea, cu intenția de a ajunge in Germania

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră au depistat, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un pașaport, eliberat de autoritățile din Germania. Persoana în cauză a fost preluată de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Un cetățean sirian a folosit un document care nu îi aparținea, cu intenția de a ajunge in Germania


În data de 17.12.2022, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, o persoană de sex feminin, călătorind ca pasager într-un autoturism, condus de un cetatean sirian.

Persoana în cauză s-a legitimat cu un pașaport, eliberat de autoritățile din Germania.

Din studiul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului.

În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, polițiștii de frontieră nu au descoperit documente din care să rezulte identitatea reală a pasagerei. Persoana în cauză a declarat verbal că este cetatean sirian. Șoferul mijlocului de transport a declarat că femeia este sora lui și intenționa să o transporte până în Germania.

În cauză s-a procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, acestea precum și mijlocul de transport au fost preluate de către autoritățile Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.