Cetățean peruan cu un document care nu îi aparținea, depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, o persoană de sex feminin care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosind pașaport eliberat de autoritățile din Germania. 

Cetățean peruan cu un document care nu îi aparținea, depistat în P.T.F. Calafat

În data de 22.01.2023, în jurul orei 04.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară, o persoană de sex feminin, călătorind ca pasager într-un autoturism, înmatriculat în Germania.

Persoana în cauză s-a legitimat cu un pașaport emis de autoritățile din Germania.

Din studiul documentelor de călătorie, prin metoda portretului vorbit, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia documentului.

În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, a fost descoperit un pașaport emis de autoritățile din Peru, document autentic, ce aparține persoanei prezente la control.

În cadrul cercetărilor, persoana în vârstă de 36 de ani, a declarat că a procurat documentul de la sora unuia dintre cei trei bărbați prezenți în autoturism.

În cauză, femeii i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 262 și art. 327,  iar aceasta a fost preluată de către autoritățile maghiare, întrucât autoritățile bulgare nu i-au permis intrarea în țară.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.