Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat, ascunși în portbagajul unui autoturism, patru cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România.

Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat

În seara zilei de 06.01.2023, în jurul orei 19.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, o femeie, în vârstă de 46 de ani. Aceasta s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare.

În urma efectuării controlului fizic asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit ascunse, în portbagajul autoturismului, patru persoane, trei persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, asupra uneia dintre persoane a fost descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil, emis de Bulgaria.

În cadrul verificărilor efectuate, cele trei persoane nu posedă documente de identitate, declarând că sunt cetățeni sirieni.

Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii sirieni, precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.