Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au depistat, ascunși în portbagajul unui autoturism, patru cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România.

Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat

În seara zilei de 06.01.2023, în jurul orei 19.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, o femeie, în vârstă de 46 de ani. Aceasta s-a legitimat cu o carte de identitate emisă de autoritățile bulgare.

În urma efectuării controlului fizic asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit ascunse, în portbagajul autoturismului, patru persoane, trei persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În urma efectuării controlului corporal, al bagajelor și al autoturismului, asupra uneia dintre persoane a fost descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil, emis de Bulgaria.

În cadrul verificărilor efectuate, cele trei persoane nu posedă documente de identitate, declarând că sunt cetățeni sirieni.

Cetățeni sirieni ascunși în portbagajul unui autoturism, depistați în P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii sirieni, precum și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.