PESTE 470.000 DE ŢIGARETE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTI

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Un bărbat, de 55 de ani, cetățean bulgar, a fost reținut de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, pentru 24 de ore.

PESTE 470.000 DE ŢIGARETE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTI


În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și a altor produse accizabile.

PESTE 470.000 DE ŢIGARETE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTI


În cadrul acțiunii, în jurul orei 03.30, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Calafat și al polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, a fost oprită, pentru control, pe D.N. 56, în localitatea Basarabi, o autoutilitară ce tracta o platformă, ambele înmatriculate în Republica Bulgară.

Pe platformă au fost descoperite uși din PVC, fabricate în Bulgaria, cu destinația Belgia.

În urma verificărilor suplimentare, în interiorul ușilor au fost descoperite țigarete, diverse mărci, care aveau aplicate timbre fiscale emise de Republica Bulgară, dar care nu ar fi fost declarate la controlul vamal.

PESTE 470.000 DE ŢIGARETE INDISPONIBILIZATE DE POLIŢIŞTI


Astfel, au fost descoperite 23.571 de pachete de țigarete (471.420 de țigarete).

Totodată, asupra conducătorului auto și a pasagerului, doi bărbați de 55 și 45 de ani, cetățeni bulgari, a fost descoperiți 22.560 de euro, 395 de leva și 86 de lei.

Întreaga cantitate de ţigarete, sumele de bani și vehiculele folosite au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pentru audieri, iar în urma probatorului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului de 55 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, peste limita a 10.000 de ţigarete, prevăzută de Codul Fiscal.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.