Cetățean georgian cu certificat de înmatriculare fals total depistat în P.T.F. Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocamion, un certificat provizoriu de înmatriculare auto fals total.

Cetățean georgian cu certificat de înmatriculare fals total depistat în P.T.F. Calafat

La data de 01.03.2023, în jurul orei 23.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieși din țară, un cetățean georgian, în vârstă de 43 de ani, conducând un autocamion care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Olanda.

În urma examinării documentelor prezentate, polițiștii au costatat că certificatul provizoriu de înmatriculare auto este fals total.

În cadrul cercetărilor, au fost efectuate verificări în bazele de date, de unde a reieșit că autocamionul este radiat din circulație din Olanda din data de 14.02.2023. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, faptă prevăzută de art. 323 din Codul Penal, iar certificatul de înmatriculare fals a fost reținut.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.