Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

 Un tânăr de 29 de ani, din comuna Galicea Mare, a murit azi dimineață, după ce a intrat cu mașina într-un podeț. Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56 A, în comuna Maglavit.

Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

Potrivit IPJ Dolj, tânărul conducea o autoutilitară pe DN 56 A, către municipiul Calafat, fără a poseda permis de conducere. El ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un podeț și un stâlp de lemn situate în afara părții carosabile.

Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

S-a stabilit faptul că, azi noapte, tânărul ar fi sustras autoutilitara din Galicea Mare, conducând până în Maglavit, unde a avut loc evenimentul rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de:

ucidere din culpă,

furt în scop de folosință. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.