Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

 Un tânăr de 29 de ani, din comuna Galicea Mare, a murit azi dimineață, după ce a intrat cu mașina într-un podeț. Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 56 A, în comuna Maglavit.

Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

Potrivit IPJ Dolj, tânărul conducea o autoutilitară pe DN 56 A, către municipiul Calafat, fără a poseda permis de conducere. El ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un podeț și un stâlp de lemn situate în afara părții carosabile.

Un tânăr fără permis a murit, după ce a intrat cu mașina într-un podeț

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

S-a stabilit faptul că, azi noapte, tânărul ar fi sustras autoutilitara din Galicea Mare, conducând până în Maglavit, unde a avut loc evenimentul rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de:

ucidere din culpă,

furt în scop de folosință. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.