Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 

Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

La data de 06 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate şi jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi nr. 5 Calafat au depistat un bărbat, de 66 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 A, în localitatea Moţăţei.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.