Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

 

Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

La data de 06 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate şi jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi nr. 5 Calafat au depistat un bărbat, de 66 de ani, din comuna Moţăţei, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 A, în localitatea Moţăţei.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.