TÂNĂR CERCETAT PENTRU COMITEREA DE INFRACŢIUNI RUTIERE, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE


TÂNĂR CERCETAT PENTRU COMITEREA DE INFRACŢIUNI RUTIERE, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

În noaptea de 13/14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, din comuna Ghidici, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere (şase acte materiale).

În fapt, acesta este bănuit că în perioada august 2022 – prezent, ar fi condus autoturisme pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Întrucât pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, în cursul zilei de 13 decembrie acesta a fost depistat de poliţiştii de frontieră, în judeţul Timiş, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Calafat pentru audieri.  

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere (şase acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.