TÂNĂR CERCETAT PENTRU COMITEREA DE INFRACŢIUNI RUTIERE, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


TÂNĂR CERCETAT PENTRU COMITEREA DE INFRACŢIUNI RUTIERE, REŢINUT PENTRU 24 DE ORE

În noaptea de 13/14 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 17 ani, din comuna Ghidici, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere (şase acte materiale).

În fapt, acesta este bănuit că în perioada august 2022 – prezent, ar fi condus autoturisme pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Întrucât pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, în cursul zilei de 13 decembrie acesta a fost depistat de poliţiştii de frontieră, în judeţul Timiş, fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Calafat pentru audieri.  

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere (şase acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.