Tânăr din Calafat, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Tânăr din Calafat, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor


Judecătorii de la Tribunalul Dolj au condamnat, înainte de Crăciun, un tânăr de 24 de ani, din Calafat, deferit justiției pentru comiterea infracțiunii de omor. Inculpatul a primit o pedapsă de 10 ani de închisoare pentru fapta comisă. Potrivit oamenilor legii, în noiembrie 2022, tânărul i-a tăiat gâtul unui bărbat de 56 de ani, din localitate.

Polițiștii doljeni au explicat că cel care a sunat la 112 a fost chiar autorul crimei.

”Polițiștii din Calafat au fost sesizați, pe 21 noiembrie 2022, prin apel de urgență 112, de un tânăr de 23 de ani, din localitate, că, în timp ce se afla în satul Golenți, ar fi omorât o persoană. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii. Aceştia au găsit apelantul precum și un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenți, în stare de inconștiență. A fost solicitată şi o ambulanță din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani”, au explicat oamenii legii.

Potrivit poliţiştilor, crima a avut loc în locuința bărbatului de 56 de ani, din Municipiul Calafat, sat Golenți, în urma unui conflict spontan. Victima ar fi fost lovită cu un cuțit în zona gâtului de tânărul de 23 de ani. Inculpatul a fost arestat preventiv pe 22 noiembrie 2022, pentru comiterea infracțiunii de omor.

Tânăr din Calafat, condamnat la 10 ani de închisoare

Autorul crimei a fost deferit justiției în decembrie 2022, în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj, instanță care s-a pronunțat pe 23 decembrie. Inculpatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru fapta comisă. Judecătorii au mai dispus menținerea arestului preventiv față de inculpat și conficarea cuțitului folosit la comiterea faptei.

Instanța a admis acțiunea civilă formulată de o rudă a victimei și a dispus ca inculpatul să-i achite 13.000 de lei drept daune materiale. În plus, inculpatul a fost obligat să plătească 15.000 de euro drept daune morale.

Hotărârea Tribunalului Dolj nu este definitivă și poate fi atacată cu apel de părțile din dosar.


sursa:gds.ro

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.