Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
image_title_here
Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall

Descriere


Respectul pentru clienți al multora dintre unitățile de alimentație public din incinta Mall Electroputere Craiova este zero. Acesta este un fapt confirmat de o acțiune de control a comisarilor de la Protecția Consumatorilor, verificare ce a avut loc în perioada 20-22 februarie.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor DOLJ, aceste acțiuni de control au vizat toate unitățile de alimentație publică din incinta Mall Electroputere Craiova.

Au fost aplicate amenzi, din cauza neregulilor găsite, iar o parte dintre produsele neconforme au fost oprite de la comercializare.

„În urma controalelor, au fost verificați 21 operatori economici, 11 dintre aceștia fiind sancționați pentru nereguli, aplicându-se 12 amenzi în valoare de 30000 lei și 5 avertismente. A fost de asemenea dispusă și măsura de oprire definitivă și retragere în vederea distrugerii a unei cantități de produse neconforme în valoare 8551 lei”, arată un comunicat de presă al CJPC Dolj.

În privința abaterilor, acestea sunt:

-produse preparate și materii prime lipsite de elemente de identificare.
-produse în afara data limitei de consum
-produse fără a avea înscrisă data fabricației
-produse preparate care nu respectă temperatura de păstrare la masa caldă
-utilizarea unor agregate frigorifice igienizate necorespunzător, cu urme de mizerie.
-lipsa declarației nutriționale pentru preparatele comercializate
-produse utilizate ce nu aveau trecută data deschiderii, conform instrucțiunilor producătorului
-produse depozitate la temperatură necorespunzătoare, fără a fi respectate condițiile de depozitare stabilite de producător.
Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall Dezastrul găsit de Protecția Consumatorului în unitățile de alimentație publică din incinta Electroputere Mall

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.