Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului
Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

Descriere

În cursul zilei de ieri, 28 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat doi bărbați de 36 și 46 de ani, din comuna Desa și comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conduceau autoturisme pe DJ 553.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.84 mg/l, respectiv 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.