Minor din Calafat prins conducând mașina

Minor din Calafat prins conducând mașina
Minor din Calafat prins conducând mașina

Descriere

Un minor în vârstă de 17 ani, din Calafat, s-a ales cu dosar penal, după ce, ieri, a fost prins conducând o mașină prin Băilești.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu are permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, s-a stabilit faptul că mașina aparține unui bărbat de 49 de ani, tatăl minorului, acesta fiind bănuit că i-a încredințat autoturismul pentru a fi condus pe drumurile publice.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, spun reprezentanții IPJ Dolj.


About the author

Gigel Ciobanu
Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.